Nordea pyytää kuvaa passista

Nordea pyytää asiakkaita ottamaan selfien ja kuvan passista

Iltalehti

24.11.2020 — Nordea pyytää asiakkaitaan päivittämään henkilötietojaan ja lähettämään itsestään sekä passistaan kuvan. Pankin mukaan päivitysten taustalla …

Nordea kyseli verkkoviestillä kuvaa passista, asiakas …

11.12.2020 — Nordea kyseli verkkoviestillä kuvaa passista, asiakas ihmettelee pankin käytäntöä: ”Jos satut viestin huomaamaan”.

Asiakkaan tunteminen – miksi pankki kysyy? – Nordea

Muutamia asioita kysymme kuitenkin muista syistä. Nordea on yksi Euroopan suurimmista pankeista ja haluamme kantaa yhteiskunnallisen vastuumme.

Nordea pyytää kuvaa henkkarista? – – Suomi24 Keskustelut

Nordea pyytää kuvaa henkkarista? – – Suomi24 Keskustelut

Jos Nordea sitä pyytää niin se on pakko lähettää. Passin kopio on myös suotavaa lähettää saman tien. Kenekään ei ole pakko lähettää pankille yhtään mitään.

Nordea laittoi viestin että minun pitäisi lähettää heille kuva minun henkkarista tai passista.Onko muille tullut samanlaista huijaus viestiä?

Oletteko laittaneet Nordealle kasvokuvan ja kuvan passista?

Keskustelu – Oletteko laittaneet Nordealle kasvokuvan ja kuvan passista? | Aihe vapaa | Vauva

18.10.2020 — Nordea pyytää sellasilta asiakkailta jotka ei oo ollu aktiivisia … Danske Bank pyysi kuvaa passista joskus muutama vuosi sitten.

Nordea haluaa selfien ja valokuvan passista

Havaintoja digimaailmasta: Nordea haluaa selfien ja valokuvan passista

2.12.2020 — Ei voi olla oikein, että pankki pyytää lähettämään itselleen selfien ja … Viimeks tuli tää että ota passista kuva ja HYMYILEVÄ selfie, …

Nordean erikoinen pyyntö kummastuttaa: Kuvaa itsestäsi …

Nordean erikoinen pyyntö kummastuttaa: Kuvaa itsestäsi video ja hymyile – mistä on kyse? – MTVuutiset.fi

12.11.2019 — Nordea on pyytänyt kuvaamaan itsestään videon, jotta asiakkaan … asiakasta ottamaan kuva voimassa olevasta passista tai henkilökortista, …

Nordean asiakkaat ovat saattaneet hieraista silmiään kirjautuessaan verkkopankkiinsa viime aikoina.

Nordea pyytää asiakkaitaan todentamaan henkilöllisyytensä …

Nordea pyytää asiakkaitaan todentamaan henkilöllisyytensä oudolla tavalla: kuvaa itsestäsi video, jolla kääntelet päätäsi ja hymyilet | Talouselämä

31.10.2019 — Nordea pyytää asiakkaitaan todentamaan henkilöllisyytensä oudolla tavalla: kuvaa itsestäsi video, jolla kääntelet päätäsi ja hymyilet.

Pankit saattavat pyytää tunnistamisen vahvistamiseksi asiakkailtaan valokuvaa henkilötodistuksesta. Nordea menee seuraavalle tasolle ja pyytää asiakkaita kuvaamaan videon itsestään.

Tietosuojaseloste | Nordea

Mitkä ovat yksityisyyden suojaan liittyvät oikeutesi? Sinulla on seuraavat oikeudet Nordean hallussa oleviin henkilötietoihisi liittyen: Oikeus pyytää pääsyä …

Nordea on sitoutunut suojelemaan yksilöiden oikeuksia ja pitämään henkilötietosi turvassa. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Nordea kerää, käyttää, säilyttää ja luovuttaa henkilötietoja. Nordea-konsernissa rekisterinpitäjänä toimii Nordea Bank Oyj ja/tai se Nordean yhtiöistä, jonka kanssa asioit. Rekisterinpitäjien tiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

Keywords: nordea pyytää kuvaa passista