Jäteastiat – Valikoima ja mitat Motonetista ja Puuilosta

Jäteastiat ovat olennainen osa kodin jätehuoltoa. Motonet ja Puuilo ovat tunnettuja ja suosittuja tavarataloja Suomessa, joista voi löytää monipuolisen valikoiman erilaisia jäteastioita. Tämä artikkeli tarjoaa tietoa ja vertailua Motonetin ja Puuilon jäteastioista sekä jäteastioiden mitoista.

Motonetin jäteastiat

Motonet tarjoaa laajan valikoiman erikokoisia ja erilaisia jäteastioita. Heidän valikoimastaan löytyy muun muassa 240 litran ja 360 litran jäteastioita.

240 litran jäteastia

Motonetin 240 litran jäteastia on suosittu valinta kodin jätehuoltoon. Tämän jäteastian mitat ovat 58 x 74 x 105 cm (leveys x syvyys x korkeus). Se on valmistettu kestävästä muovista ja siinä on tukeva kantokahva sekä pyörät helpottamassa liikkumista.

360 litran jäteastia

Motonetin 360 litran jäteastia on hieman suurempi vaihtoehto. Sen mitat ovat 66 x 82 x 100 cm (leveys x syvyys x korkeus). Tämä jäteastia soveltuu erityisesti suuremmille kotitalouksille tai yrityksille, joissa jätettä kertyy enemmän. Se on myös valmistettu kestävästä muovista ja siinä on pyörät sekä tukeva kantokahva.

Puuilon jäteastiat

Puuilo tarjoaa myös hyvän valikoiman erikokoisia jäteastioita. Heidän valikoimastaan löytyy sekä 240 litran että 360 litran jäteastioita.

240 litran jäteastia

Puuilon 240 litran jäteastia on kätevä vaihtoehto kodin jätehuoltoon. Sen mitat ovat 57 x 66 x 104 cm (leveys x syvyys x korkeus). Tämä jäteastia on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä muovista.

360 litran jäteastia

Puuilon 360 litran jäteastia on suurempi vaihtoehto, joka soveltuu hyvin suurille kotitalouksille tai yrityksille. Sen mitat ovat 58 x 68 x 111 cm (leveys x syvyys x korkeus). Tämän jäteastian valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja käytännöllisyyteen.

Yhteenveto

Motonet ja Puuilo tarjoavat laajan valikoiman erikokoisia ja erilaisia jäteastioita. Valitessa sopivaa jäteastiaa, kannattaa ottaa huomioon kotitalouden tai yrityksen koko ja jätteen määrä sekä jäteastioiden mitat ja ominaisuudet. Motonetin ja Puuilon valikoimasta löytyy varmasti sopiva jäteastia jokaiseen tarpeeseen.

Olipa valintasi Motonet tai Puuilo, näiltä tavarataloista löydät 240 litran ja 360 litran jäteastioita. Tutustu valikoimaan ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopivin jäteastia.

Ofte stillede spørgsmål

Mitä kokoja jäteastioita Motonet tarjoaa?

Motonet tarjoaa eri kokoja jäteastioita, kuten 240 litran ja 360 litran jäteastioita.

Mistä voin ostaa jäteastian Puuilosta?

Voit ostaa jäteastian Puuilosta.

Minkä kokoisia jäteastioita Puuilo myy?

Puuilo myy eri kokoisia jäteastioita, kuten 240 litran ja 360 litran jäteastioita.

Millaiset mitat 240 litran jäteastialla on?

240 litran jäteastian mitat ovat yleensä noin 57 x 73 x 107 cm (leveys x syvyys x korkeus).

Mikä on pumppujäkki?

Pumppujäkki on erityinen jäteastia, joka on varustettu pumppumekanismilla jätekuljetusta varten.

Miten 240 litran jäteastia auttaa jätteiden käsittelyssä?

240 litran jäteastia tarjoaa riittävästi tilaa jätteiden keräämiseen ja auttaa pitämään ympäristön puhtaana.

Mitkä ovat 240 litran jäteastian edut?

240 litran jäteastian edut ovat suurempi tilavuus, helpompi liikuteltavuus ja kestävyys.

Kuinka paljon jäteastiaan mahtuu roskaa?

240 litran jäteastiaan mahtuu yleensä noin 200 litraa jätettä.

Millaisia roskasäiliöitä on saatavilla 240 litran jäteastian tilalle?

240 litran jäteastian tilalle on saatavilla erilaisia roskasäiliöitä, kuten 240 litran pumppujäkkejä tai muita vastaavia vaihtoehtoja.

Mikä on 360 litran jäteastian käyttötarkoitus?

360 litran jäteastia soveltuu suurempien jätteen määrien keräämiseen, esimerkiksi isompien taloyhtiöiden tarpeisiin.

Artiklen Jäteastiat – Valikoima ja mitat Motonetista ja Puuilosta har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 6 anmeldelser