Bitcoin huijaus

Maija, 67, menetti bitcoin-huijauksessa kaikki säästönsä

Bitcoin-huijaus: Maijalta, 67, huijattiin tuhansia euroja – Kotimaa – Ilta-Sanomat

6.10.2022 — Reilua kahta kuukautta aiemmin hän ajautui bitcoin-huijauksen kohteeksi. Huijarit veivät häneltä yli 26 000 euroa.

Vielä muutama vuosi sitten 67-vuotias Maija hämmästeli, kuinka jotkut ihmiset hairahtavat netti- ja rahahuijauksiin. Viime kesänä hän joutui itse sellaisen uhriksi. Eläkeläisnaisen päällimmäinen tunne on häpeä.

Bitcoin-huijarit vievät uhreiltaan miljoonia ja henkilötiedot – YLE

Bitcoin-huijarit vievät uhreiltaan miljoonia ja henkilötiedot – suomalainen voi päätyä tietämättään osalliseksi jopa huumekartelliin

13.12.2021 — Bitcoin-huijarit vievät uhreiltaan miljoonia ja henkilötiedot – suomalainen voi päätyä tietämättään osalliseksi jopa huumekartelliin.

Huijarit veivät Jarmolta lähes sata tuhatta euroa. MOT-toimitus alkoi selvittää tapausta ja päätyi valtavan huijaustehtaan jäljille.

Kaksi suomalaista menetti yli 4,9 miljoonaa euroa bitcoin …

Jarmon unelma bitcoin-miljoonasta vaihtui velkahelvettiin – rahat päätyivät kansainvälisille huijareille: ”Halusin yllättää vaimoni”

20.12.2021 — Huijaukset vievät uhreiltaan paitsi rahat, myös henkilötiedot ja terveyden. Scrollataan kohti huijauksen syvintä ydintä. “Kuinka voit, soturi?”.

Suomalaiset menettävät sijoitushuijauksiin vuosittain kymmeniä miljoonia. Jarmo on yksi uhreista, seurasimme hänen elämänsä raskainta vuotta.

Bitcoin huijaus vai ei? – – Suomi24 Keskustelut

Kaksi suomalaista menetti yli 4,9 miljoonaa euroa bitcoin-huijareille – yksi epäilty vangittiin | Mikrobitti

30.9.2022 — Poliisin tiedotteen mukaan suomalaisia huijattiin sijoittamaan kryptovaluuttaa verkossa luvaten sijoituksille huomattavaa korkoa.

Uhrit lankesivat lupauksiin korkeista voitoista, joiden todenperäisyyttä tehostettiin tekaistuilla kaavioilla sijoitusten arvon noususta.

Bitcoin-huijarit vievät uhreiltaan miljoonia ja henkilötiedot

Bitcoin huijaus vai ei? – – Suomi24 Keskustelut

Bitcoin sinänsä ei ole huijausta. Mutta: Alkuperäinen idea oli se, että SINÄ itse säilytät Bitcoinisi omalla tietokoneellasi, ja lisäksi varmuuskopion esim.

Kertokaapa ja mielellään jonkun asiantuntevan linkin kera miksi Bitcoin ym. virtuaalirahat on huijausta, tai eivät ole.

Bitcoin-huijaukset ovat harvinainen, mutta kohdalle sattuessa …

Bitcoin-huijarit vievät uhreiltaan miljoonia ja henkilötiedot – Yle Triplet

Bitcoin-huijarit vievät uhreiltaan miljoonia ja henkilötiedot. 2 min • 15.12.2021 • YLE Uutisluokka. Verkkopalvelut.

Suomalaisilta huijataan joka vuosi kymmeniä miljoonia euroja erilaisissa sijoitushuijauksissa. Erityisen suosittuja ovat virtuaalivaluuttaan liittyvät huijau…

Kryptohuijarit tyhjensivät Aleksin lompakon – tunnista huijaus

Bitcoin-huijaukset ovat harvinainen, mutta kohdalle sattuessa ikävä ilmiö – Asiantuntija antaa sijoittajille yhden neuvon | Kauppalehti

16.4.2022 — Kanadalaisen välittäjän mittava huijaus on vain yksi esimerkki … Bitcoin-huijaukset ovat harvinainen, mutta kohdalle sattuessa ikävä ilmiö …

Kanadalaisen välittäjän mittava huijaus on vain yksi esimerkki kryptovaluuttoihin liittyvistä väärinkäytöksistä. Uuden lakialoitteen myötä EU peräänkuuluttaa alan toimijoilta lisää läpinäkyvyyttä.

Huijausinfo – ⛔️ Tunnista Bitcoin-huijaus! Facebookissa…

12.11.2021 — Ethereum on yksi tämän hetken tunnetuimmista kryptovaluutoista bitcoinin lisäksi. Adobe Stock / AOP. Aleksin tapauksessa rikolliset …

Bitcoin-huijaus – Keski-Uusimaa

Tunnista Bitcoin-huijaus! Facebookissa leviää taas Bitcoin-huijausmainoksia: tällä kertaa Ylen sivuiksi naamioidulla huijaussivulla esiintyvät…

Bitcoin-huijaus | Keski-Uusimaa

Bitcoin-huijaus – täältä löydät kaikki aiheeseen liittyvät juttumme.

Keywords: bitcoin huijaus, bitcoin huijaus 2021, bitcoin-huijaus 2021